Feliratkozás hírlevélre

Vásárlási információk

A honlapon található árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az árak és a készlet tájékoztató jellegűek, hivatalos ajánlattételnek nem minősül! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A a webáruházban található képek illusztrációk.

A kiszállítást a termékek forgalmazója a Vasi Zsarátnok Bt. koordinálja. 
A csomagküldés GLS Hungária Kft. futárszolgálat útján történik. A szállítási költség minden esetben a futárszolgálat díjszabása szerint meghatározott összeg. A rendelések feldolgozása és postára adása munkanapokon, hétfőtől-péntekig 8.00-16.00 óra között történik.
A postázás módját az Önök igényei szerint rugalmasan kezeljük!
Amennyiben ettől eltérő szállítási módot preferál, kérjük jelezze a 06 30 92 88 828- os telefon számon.

Fizetés szállításkor utánvéttel:

A vásárló az Interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti.

Szállítási feltételek:

A szállítási költségek minden esetben a Vevőt terhelik.

A szállítási költség a GLS Hungária Kft. díjszabása szerinti, utánvételi összeg nagyságától függ.

A szállítási költség - a gondatlan, szakszerűtlen kezelésből eredő sérülések, a csomag részleges, vagy teljes elvesztése, vagy megsemmisülése esetére - kártérítési fedezetet is (csomagbiztosítást) tartalmaz.

A megrendelt áru kiszállítását a GLS Hungária Kft. végzi.

Az áru kézbesítése munkanapokon, munkaidőben (8-16 óra) történik.

Amennyiben a szállító többszöri próbálkozásra sem tudja kézbesíteni a csomagot, és a csomag meg nem érkezését ügyfélszolgálatunkon jelzi a Vásárló, a postaköltség újbóli felszámításával újra kipostázzuk a csomagot.

Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a megrendelést a Vasi Zsarátnok Bt. törli, és a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldi ki a megrendelt árut.

A küldemény átvevője köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és nyilvánvaló, a küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károkról a fuvarozóval közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a DPD Hungária Kft-nek haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

Előforduló áruhiány esetén küldje el címünkre a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

  • :
  • facebook.com